2009/05/31

summertiiime, and the living is easy..

En sån dag! (säger me Olle i Pistvakt röst) En sån där dag då man njuter från början till slut. En sån har det varit idag.

Började med att dra till badhusparken för att va me i fikatävlingen (mot sundsvall) som Gevalia har ställt till med över hela sverige. På vägen dit gick vi förbi en scen och gissa vilka som spelade där.. HOVEN DROVEN!!! :) Åh vad glad jag blev! Stannade å lyssnade lite sen va vi tvungna att gå vidare mot fikat. Östersund vann mot sundsvall förresten :-P och slog sverigerekordet.. beat that! och kyrkans ungdomsarbete vann 5000 kr för det företag/organisation/whatever som drog dit mest folk (som skrev det som signatur på fikalapparna) blev belönade med det. Yay!

Sen drog vi, ett härligt gäng, ut till Forsaleden och badade och solade på klipporna! aaahhh! Solen gassade hela dagen.. det har varit sjukt varmt! Det finns ett vattenfall därute som man kan bada i oxå. Riktigt nice :)

Tillbe.nu var ikväll oxå. För alla kristna i hela Östersund. Nice. Sedan pizza på Duffys och en skön avslutning på Karibu. Halv 12 va klockan när jag traskade hem, fortfarande i tshirt och kjol! Det är SOMMAR! :) Det gör mig glad.

Imorgon ska jag paddla kanot! :)

G'natt!

Inga kommentarer: